Gulvmontering og gulvlægning er to forskellige ord for næsten den samme ting. Såfremt du har købt et nyt trægulv, så lad en professionel gulvlægger eller gulvmontør lægge det. Modsat mange andre gulvtyper, er trægulve en gulvtype og gulvbelægning som må behandles med varsomhed og forsigtighed. Har du behov for et nyt trægulv fordi det gamle er slidt, ødelagt eller skævt? Så kan Den Bette Gulvmand hjælpe dig. Jeg kan lægge alle typer trægulve og har mange års erfaring med gulvlægning. I langt de fleste tilfælde kan du gøre brug af en gulvafslibning eller gulvafhøvling og dermed opfriske dit eksisterende gulv. Men ved at anskaffe sig et nyt trægulve, får du et helt nyt trægulv lige nøjagtig som du kunne ønske det. Og der er vel heller ingen tvivl om at et nyt trægulv, alt andet lige, holder længere end et gammelt.

gulvmontering og gulvlægning af nye trægulve tilbydes af den bette gulvmand, gulvabc, netto gulve, fyns gulvservice samt mange flere. Også gulvafslibning, gulvafhøvling samt gulvbehandling med lak, lud, sæbe, voks og meget mere. Støv og støvfri gulvafslibning. male først eller afslibe først? Kontakt den bette gulvmand og få et godt tilbud. På billedet ses et smukt trægulv med rigtig god gulvmontering

Gulvlægning eller gulvmontering?

Træ som gulvmateriale er fantastisk og benyttes i mange boliger landet over. Men træ er også et naturens materiale, der bevæger sig i takt med omgivelserne. Med andre ord udvider det sig og trækker sig sammen som følge af temperatur- og luftfugtighed. At arbejde med træ er en fornøjelse, især når man kender træ og forstår hvorfor det er verdens mest benyttete byggemateriale. Som gulvlægger eller gulvmontør skal man kende alle træets finurligheder og have et indgående træteknisk – men også gulvteknisk kendskab for at kunne udfylde sin rolle korrekt.

Gulvlægger eller gulvmontør?

Såfremt du har købet et nyt trægulv, så er der forskellige forholdsregler som må være overholdt for at kunne lægge gulvet korrekt. Blandt andet må træet opbevares i det rum, hvor det skal lægges, for at afklimatisere. På undergulvet hvor det skal lægges, skal det kunne tilpasse sig klimaet så det ikke udvider sig. Endvidere må undergulvet og gulvfladen som gulvet skal lægges på, være helt plant for at kunne lægge helt lige.

Hvordan lægges et trægulv?

Når du har anskaffet dig et trægulv bør det lægges af en professionel gulvlægger, – en såkaldt gulvmontør. Det giver dig sikker hed for at gulvet lægges håndværksmæssigt korrekt, og at du ikke får bøvl senere hen. Der findes forskellige typer trægulve som hver især lægges eller monteres på forskellige måder.

  • Plankegulve
  • Parketgulve
  • Lamelgulve

er blot nogle af de typer trægulve som virkelig kan blive smukke i hjemmet og boligen. Et plankegulv lægges på et undergulv af strøer og sømmes fast, det samme gælder for eksempel Junckers Stavparket 22mm, som er et populært gulv.

Flydende gulv eller svømmende gulv?

Der er dog andre måder at lægget et trægulv. Flydende – og svømmende gulv lægges løst på undergulvet og fastgøres ikke. Dette benyttes ved lamelparket og andre parketgulve. Stavparket limes fast på undergulvet som oftest er af beton eller en anden hård masse.

Billigste gulvafslibning i København

Gulvafslibning er vores specialitet. Udover gulvrenovering, gulvrestaurering, gulvarbejde og gulvopgaver kan vi afslibe og efterbehandle dine trægulve efter ønske. Gulvafslibning i København, Valby, på Frederiksberg og Amager er blot opgaver som vi tilbyder. Gulvbehandling med lak, lud, sæbe, voks eller måske hvid olie og hvid lak udføres i hovedstadsområdet og på hele Sjælland. Vi tilbyder en god gulvservice med gulvrådgivning, gulvvejledning og gulvinspiration om nødvendigt. Også gulvsliber leje og udlejning af gulvslibemaskine til udlejningsbrug er muligt her hos os. Gør-det-selv gulvafslibning er en billig måde at få udført afslibning af boligens trægulve, men vi tilråder altid gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling udført af en professionel fagmand.

 Gulvmontering bør udføres af en rigtig gulvmontør

Gulvmontering er vore speciale og vi har mange års erfaring med at montere:

  • Lamelgulve
  • Laminatgulve
  • Parkegulve

 

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes