Gulvfirma er en virksomhed hvor ansatte udfører gulvarbejde. Er der et gulvfirma i din by? Ellers er du naturligvis altid velkommen til at benytte os til din næste gulvopgave. Og netop gulvopgaver og gulvarbejder af forskellig art er det som gulvfirmaer beskæftiger sig med. Herunder:

 • gulvfirma der virkelig kan tilbyde dig en masse. Erfaring viden og kompetence ud over det sædvanlige. Kontakt dit lokale gulvfirma eller gulvsliber eller få et rigtig godt tilbud fra den bette gulvmand. I mange år har den bette gulvsliber udført gulvarbejde og gulvafslibning i Odense, Svendborg og Nyborg samt på Sjælland og i Hele Københavnsområdet. Gulvbehandling med lak, lud, sæbe, voks eller måske en gulvolie. Støv og støvfri gulvafslibning. På billedet ses et gulvgalleri med forskellige former for gulvtyper, træsorter samt gulvbehandling. Gulvafslibning
 • Gulvrenovering
 • Gulvrestaurering
 • Gulvreparation
 • Gulvafhøvling
 • Gulvopgaver
 • Gulvbehandling

Der er gulvfolk ansat til at udføre de forskellige former for gulvopgaver. De fleste gulvfirmaer har også et gulvsliberi samt et gulvværksted hvor de kan tilpasse gulvbrædder og eventuelt lave helt nye som kan passe ind i en given gulvsammenhæng. I mange tilfælde hvor kunden har et trægulv hvor der mangler gulvbrædder eller parketstave så er det ikke altid til at skaffe, og her er det godt med en gulvsnedkeri hvor tilpasning af træ kan udføres.

NOTE: Det smukke i et trægulv kommer først frem ved en ny afslibning eller når træet er vedligeholdt efter foreskrifterne. 

Gulvfirma og gulvvirksomhed

Vi har alt under et tag, så du altid kan få svar og inspiration ved at henvende dig her. Vi kalder det et gulvhus med mange forskellige funktioner, herunder:

 • Gulvgalleri
 • Gulvsnedkeri
 • Gulvværksted
 • Gulvbutik

Her har du en fantastisk mulighed for at få en viden som du ikke kan få andre steder, og så er alt under samme tag. Du behøver ikke at søge her og der og rejse fra Herodes til Pilatus uden at få det samlede overblik.

Læs også: Sådan får du de bedste gulvafslibning priser

Gulvinspiration fra dit gulvfirma

Gulvinspiration er vigtig for at træffe det rette valg. Gulvtyper, træsorter, farver og nuancer – alt dette må der holdes styr på samtidig med fordele, ulemper og meget mere. Det visuelle er vigtig for at skabe harmoni i boligen hvor der er en sammenhæng mellem møbler, interiør og boligens farvesammensætning. Træ som et naturens materiale passer ind i næsten alle hjem hvor det skaber velvære, trivsel og hygge.

“De smukke åretegninger og det unikke i træets struktur skaber synergi og velvære.”

Gulvkonsulent der giver dig inspiration og gode råd

Det kan være svært at danne sig et billede af hvordan det færdige vil komme til at se ud. Så derfor tilbyder vi at lave et par prøver på det nyafslebne gulv for derved at få et indtryk af det færdige resultat. Vi har normalt alle former for gængse efterbehandlinger i bilen og kan derfor lave de gulvprøver som du kunne ønske. Og selvom det kun er forholdsvis små prøver, så kan du se hvordan gulvbehandlingerne vil tage sig ud på dit trægulv. For ikke 2 trægulve er helt ens og derfor skal der tages udgangspunkt i kundens gulv som skal have gulvbehandlingen. Når den endelige beslutning er truffet afslibes udfaldsprøverne, og træet er klar til gulvbehandlingen.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes