Gulvafslibning Priser – Mere Info Om Billige Gulvafslibning Priser Her

Gulvafslibning priser der ikke er til at afstå. Her får du de bedste priser på alle former for gulvarbejde, herunder gulvafhøvling og afslibning. Og det er naturligt at kontakte lidt forskellige gulvmænd. Ring gerne til mig  for en snak og vurdering af muligheder for en opfriskning af dine trægulve. så er du godt på vej.

Men hvad koster en gulvafslibning egentlig? Prisen afhænger af forskellige parametre, som for eksempel:

 • Skal det være en gulvafslibning eller gulvafhøvling?
 • Hvordan er trægulvets beskaffenhed?
 • Hvilke krav er der til udseendet?
 • Sætter man pris på en nem rengøring og vedligeholdelse?
 • Hvordan er gulvets brug?

Generelt kan man sige, at en gulvafslibning og gulvbehandling koster i omegnen af 100 – 150 kr. pr. kvadratmeter. Men det afhænger som sagt af mange ting, herunder gulvsliberens prissætning.

Gode gulvafslibning priser hos din fagmand

gulvafslibning priserDer er ikke meget der overgår et smukt nyafslebet trægulv. Den måde det skinner på, og den måde det fremstår på, er med til at give en følelse af kvalitets arbejde. Ønsker du at vide mere om gulvafslibning København eller gulvafslibning pris, så læs mere her i det efterfølgende.

Gulvafslibning, leje af gulvslibermaskiner

Der kan ved mindre projekter være gode penge at spare, når du vælger at gøre det hele selv. Derfor vil det være fordelagtigt at undersøge alt om gulvafslibning leje. Jeg udlejer gulvmaskiner til gør-det-selv manden med et mindre projekt. Det kan være et enkelt værelse eller et mindre rum som skal friskes op i en fart.
gulvafslibning priserBrug altid en fagmand til gulvafslibning
Har du brug for hjælp til at større gulv projekt, så kan du med fordel henvende dig til en gulvmand som mig. Her kan du gratis og helt uforpligtende få gode gulvafslibning priser. Han vil også kunne aflægge dig et besøg for en vurdering af dit trægulv. Her vil du få inspiration og en snak om muligheder for dit trægulve. Men et er sikkert, og det er, at dit trægulv kan blive smukt som nyt, såfremt der er nok træ at afslibe. Er du bosiddende i København kan du benytte mig. Ellers vil du med fordel kunne benytte google til at søge efter en gulvmand. Og så må vi håbe at du får en af de priser hvor alle kan være med.

Få de Bedste Gulvafslibning Priser

Idag er det normalt at søge på google når der skal findes en håndværker. De fornuftige priser kan være svære at finde, men i dag har de fleste gulv firmaer en prisliste på hjemmesiden. Ellers er det en god idet at ringe og spørge om de forskellige muligheder for gulvrenovering og priser. Her vil du altid kunne få et fornuftig svar, som du så kan bruge i din videre beslutning.

Billig Gulvafslibning Pris på Den Bette Gulvmand

 • Slib + lud kr. 80
 • slib + sæbe kr. 80
 • slib + 2 x lak kr. 80
 • slib + 3 x lak kr. 100
 • slib + 2 x hvid lak kr. 100
 • slib + 3 x hvid lak kr. 120
 • slib + olie kr. 100
 • slib + hvid olie kr. 100
 • Priserne er pr. m2 og inkl. moms

Det er altid et godt sted at starte og vil du gerne vide hvad du skal bruge, hvis du selv vælger at slibe gulvet ned, så har du også mulighed for at finde det på denne side.

Du kan også se de forskellige gulvafslibning priser

Det skal være let for dig at træffe det rigtige valg, så også din gulvafslibning bliver en succes.

NOTE: Start allerede i dag – så du er godt forberedt og enten vælger fagmanden eller gør det selv.

6 tanker om "Gulvafslibning Priser – Mere Info Om Billige Gulvafslibning Priser Her"

 1. Leonardo

  Det var som pokkers. En rigtig god og flot gulvafslibning som helt klart oversteg vore vildeste forventninger. Afslibning og behandling med olie, lak og lud. Det er helt sikkert at vi kan anbefale den-bette-gulvmand for noget godt. Virkelig en professionel fagmand.

  Svar
 2. Vivi Bentsen

  Vi kan godt lide den-bette-gulvmand når det gælder gulvrenovering. Gulvafslibning og gulvbehandling med olie, lak, sæbe, voks, bejse eller lud. Det vi valgte var en lud og sæbebehandling som vi er virkelig glad for.

  Svar
 3. Mette Jacobsen

  Der det muligt med en afslibning og efterbahandling med olie, bejse, voks, sæbe, lud eller lak. Når det er et meget tyndt lamelgulv. Vi har en hasteopgave som virkelig skal trænge i dybden. Det er et gammelt og meget slidt trægulv som ikke har set en kærlig hånd siden 2. verdenskrig.

  Svar
 4. Allan Christensen

  Det er helt klart at Assens og det nordlige fyn har det svært når det gælder gulvafslibning og gulvafhøvling. Gulvarbejde, gulvrenovering og gulvrestaurering skal man helt ind til Odense efter eller måske Svendborg.

  Svar
 5. Albert Christensen

  Det er helt klart at gulvafslibning i Slagelse og Ringsted varetages af den bette gulvmand. Vi bor i en ejendom lige midt imellem de 2 byer, og her er der virkelig noget at lave. Gulvafslibning og efterbehandling af trægulve. Vi flyttede fra Næstved og skulle male vægge, lofter og afslibning af gulve

  Svar
 6. Bent Pedersen

  Når man tænker efter kan det godt være at gulvafslibning ikke er så udbredt et håndværk her i Kalundborg hvor vi kommer fra. Men ser man på Korsør, så er det endnu værre. Vi er derfor glade for Den Bette Gulvmand.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.