Er du flyttet i hus eller lejlighed og trænger gulvet til en omgang gulvafslibning, vil du her få gode råd og vejledning, om hvad du skal vælge – skal det være gør det selv eller skal fagmanden gøre det professionelle stykke arbejde.

Vælg fagmanden til gulvafslibning  København

gulvafslibning københavnHar du travlt i hverdagen og vil du gerne lige have klemt et projekt mere ind, så vil det ofte komme til at tage meget længere tid end forventet, hvis du ikke er meget grundig i planlægningen. Det kræver viden at slibe gulve, så du overstår ikke bare en gulvafslibning på en halv time. Det er hårdt arbejde som giver sved på panden og ondt i ryggen.

Der bruges sandpapir til gulvafslibning

Grunden til dette skal findes i måden du sliber gulv på, hvor du nemlig skal bruge mere end én slags sandpapir. Der bliver som regel startet med noget meget grov sandpapir, så kommer der noget lidt finere og sidst slutter du af med sandpapir, der har små fine korn, som gør at gulvet bliver muligt at grunde, male eller lakere igen. Og når vi taler gulvbehandling så er der en række forskellige typer som du kan vælge imellem, blandt andet:

  • Olie
  • Lak
  • Sæbe
  • Voks
  • Lud

Og som du ser er mulighederne mange, for derudover er det ‘in’ med hvidpigmentering af trægulve, herunder:

  • Hvidolie
  • Hvidlak
  • Hvidlud

Den lyse patina og det hvide look er populært, og giver en helt speciel karakteristika til rummet.

Et lyst trægulv skaber volumen og rum, som ingen anden flade i boligen.

Og det er absolut værd at tage med i sine overvejelser, når det gamle trægulve skal friskes op.

Mange muligheder for gulvafslibning København

Vil du ikke selv læse dig til det, tage ud og finde ud af hvor meget gulvafslibning leje af gulvmaskiner koster, så er det fagmanden du skal vælge. Er du bosiddende i København, vil du hurtigt kunne finde en række muligheder for gulvafslibning København.

gulvafslibning københavn betteGulv fagmand i København

Ved at vælge fagmanden, får du også mulighed for at finde ud af hvilket niveau gulvafslibning priser er på – det kan jo være du ender med at være positivt overrasket over hvor lidt det koster i forhold til den tid, du selv ville have brugt på det.

Gulvafslibning giver nyt gulv

Der er ofte mulighed for at få et gulv, som ligner en million, når du har valgt at slibe det ned. Det kan ofte betale sig bare at slibe gulvet i stedet for at skifte det ud, så det er også vigtigt at have dette med i dine overvejelser.

HUSK! gulvafslibning er meget mere end bare trægulve.