Galleri

I dette galleri har vi en masse trægulve som fremvises på en måde der giver overblik. Det er et ønske af alle elementer i det at have et trægulv bliver vist. Et galleri med foto af træ og trægulve som er med til at pynte op i hjemmet og boligen.

Galleri med fokus

Med foto af trægulve der er nyafslebet og efterbehandlet kan give en mening om hvordan processen virker. Hvordan en gulvafslibning og ny gulvbehandling kan skabe en æstetisk visuel identitet. Som gerne skulle munde ud i at vore kunder kan identificere sig med nogle af de gulve som bliver fremvist.

  • Nye planke-, parket- og lamelgulve
  • Nyafslebne trægulve
  • Nybehandlede trægulve
  • Før- og efter billeder
  • Forskellige træsorter
  • Forskellige typer gulvbehandling
  • Forskellige gulvtyper

Disse kategorier giver et overblik, men kan naturligvis mixes på forskellig måde.

Gode billeder af trægulve

Dette galleri er tiltænkt at være en inspiration til valg af trægulv og gulvbehandling. Og det er en fornøjelse at kunne præsenterer gulv billeder fra nogle rigtig dygtige fotografer. Det er fantastisk at opleve hvordan en dygtig fotograf og gulvmand kan inspirere hinanden med en lyst til at prøve mere og anderledes. Og det er netop den oplevelse vi gerne vil dele med dig i Den Bette Gulvmand Galleriet.

Den Bette Gulvmand er fotograf

Det er ingen hemmelighed, at Den Bette Gulvmand ikke blot er en dygtig fagmand men også fantastisk bagved et kamera. Og han er god til at forklare hvorfor han tog netop det billede og med hvilket udstyr.

” De smukke trægulve er flotte på billeder, men endnu smukkere i virkeligheden, hvor du kan røre, dufte og fornemme. “

Såvel indenfor kamera verdenen som indenfor gulvsliber verdenen er han en perfektionist, og det afspejler sig af de mange smukke trægulve som han fremtryller.

Detaljen i gulvet tæller

Træ er et fantastisk materialer og ikke to stykker træ er ens. Derfor betegner vi trægulve som kunst. Åretegninger og strukturer i et stykke træ er helt fantastisk. Dette prøver vi at skildrer i de fantastiske billeder af forskellige trægulve.