FAQ – SPØRGSMÅL OG SVAR

faq gulvafslibningNår der skal udføres gulvafslibning og gulvbehandling er der en række spørgsmål som presser sig på. Og især såfremt man ønsker at udføre en gør-det-selv gulvafslibning er der mange gode råd at hente. Blandt andet spørgsmålet om hvor man kan få en billig gulvafslibning med fornuftige gulvafslibning priser, og her kan vi kun svare, at den bedste pris får du ved gulvafslibning København. I de mange år hvor vi har udført afslibning af trægulve er gentagne gange blevet spurgt om disse og mange andre spørgsmål.

Ofte stillede spørgsmål vedrørende gulvafslibning:

Q. Er slibnings processen støvfri?

A. Ja, den er. Med de moderne gulvslibemaskiner vil arbejdet blive udført med minimal støv. De nye gulvslibemaskiner er stort set støvfri på grund af deres kraftige sugeevne og store støvopsamlings poser. Selvfølgelig, sikrer vi altid at værelset er støvfrit, når arbejdet er gjort.

 

Q. Skal jeg rydde rummet, før du ankommer?

A. Ja tak. Vi baserer vores tilbud på en tom plads, flyttede møbler og gulvbelægning fjernes. Se venligst vores pris guide for ekstra gebyrer.

 

Q. Hvor lang tid tager arbejdet?

A. Vi kan kun fortælle dig, hvor lang tid projektet tager ved en vurderingen af ​​arbejdet der skal gøres. Hvor længe afhænger af forholdene, mængden af ​​nødvendige reparationer og størrelsen af området. Omkring 2 dage til at fuldføre 20 kvm med et gulv  i relativt god stand.

 

Q. Skal jeg male for gulvafslibning?

A. Maling af vægge og lofter kan være inden og efter afslibningen af gulve. Vi vil anbefale udsmykning først. Husk på, at kantsliberen kan ødelægge fodpaneler lidt. Det ville være bedst at påføre det sidste lag maling på fodpaneler efter, at gulvet er færdigt.

 

Q. Hvornår kan jeg flytte mine møbler tilbage?

A. Lakken vi bruger, er hurtigttørrende, så du kan gå på gulvet omkring 4-5 timer efter sidste lag iført bare sokker. Vi vil anbefale let trafik og en ekstra 24 timer for lakken til helt at tørre før du placerer møbler på gulvet.

 

Q. Er jeg nødt til at give parkeringstilladelser?

A. Ja, tak. Det er meget svært at finde parkering i København, og vi beder vores kunder at give os parkeringstilladelser til private parkeringspladser.